Welkom
Landgoed
Zorgboerderij
Stoeterij
Actueel
Arrangementen
Kinderactiviteiten
Over ons
Leden
Recensies
Stages/Vacatures
Contact
 
 

Vier je kinderfeestje op de Peerdegaerdt

 
Ben je binnenkort jarig en wil jij een origineel feestje organiseren? Vier dan jouw verjaardag met een Paar(d)tijtje op De Peerdegaerdt. Het is leuk, je hebt alle ruimte om de paarden te aaien, leuke spelletjes te doen, een speurtocht maken, je kunt samen een paarden tekening maken en het mooie is, varkens knuffelen, insectenhotels maken, paardencoachings, noem het maar op! In de zomermaanden is het zelfs mogelijk om heerlijk je eigen peren en appels te plukken en er iets lekkers van te maken! Een feestje op De Peerdegaerdt is het meest geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom.
Op het Landgoed is het ook mogelijk om te genieten van een heerlijke lunch, bijvoorbeeld pannenkoeken, of een broodje met vegetarische burgers. Daarnaast kan er genoten worden van het Peerdegaerdtse Sapje. Maak jij jouw sap nog lekkerder? Ga de uitdaging aan! Het is ook prima als je zelf lekkere taart en iets te drinken meeneemt.

Wil jij jouw feestje houden op De Peerdegaerdt? Laat dan even je ouders bellen met één van de medewerkers van het landgoed, 0783690505 - Buitenarrangementen. Dan houden wij een plekje voor je vrij.

Adres

Adres
kruisdijk 4b
 
3291LH Strijen

Locatie

Reacties