Welkom
Landgoed
Zorgboerderij
Stoeterij
Actueel
Arrangementen
Kinderactiviteiten
Over ons
Leden
Recensies
Stages/Vacatures
Contact

Uitgelicht


 
 

 
 

Overheerlijke VGQ (plantaardige BBQ) - zaterdag 8 september

 
In samenwerking met de Vegetarische Slager Catering
In samenwerking met de Vegetarische Slager Catering organiseren we een overheerlijke, geheel verzorgde VGQ (plantaardige BBQ) op onze prachtige locatie, aangevuld met groentes en kruiden uit onze eigen moestuin. En ook onze eigen peertjes zullen niet ontbreken!

Inloop om 18h00, start om 18h30.

De VGQ vindt plaats in onze karakteristieke boomgaard en bestaat uit:

Voorgerecht
-Seizoenssalade met peer, veldsla en plantaardige bacon

Hoofdgerecht
-Tortilla spicy chick'n (plantaardig)
-Kipsaté met pindasaus en rijst (plantaardig)

Nagerecht

Dit alles ter plaatse bereid door de Vegetarische Slager Catering. Kijk op http://www.vegetarischeslagercatering.nl/  voor meer informatie over dit mooie en bovenal overheerlijke concept. De smaak van vlees te pakken krijgen kàn, zonder dat er een dier aan te pas komt. En zonder dat een vleesliefhebber iets hoeft te missen, dankzij de smaakvolle bereiding van de producten van de succesvolle De Vegetarische Slager in Den Haag, winnaar van de prijs voor het lekkerste nieuwe product van Nederland in 2012 en beste ondernemer van 2015.


De kosten zijn 35 euro per persoon, inclusief 2 sapjes. Voor kinderen tot 12 jaar bedragen de kosten 17,50 euro. Ook zo'n zin in deze overheerlijke VGQ? Koop nu jouw ticket via https://peerdegaerdt.stager.nl/web/tickets/248552 .

Reacties