Welkom
Landgoed
Zorgboerderij
Stoeterij
Actueel
Arrangementen
Kinderactiviteiten
Over ons
Leden
Recensies
Stages/Vacatures
Contact

Uitgelicht


 
 

 
 

Ambachtelijke markt Peerdegaerdts Plukfestijn 2017

 
Tijdens het Peerdegaerdts Plukfestijn bieden een aantal ambachtelijke ondernemers hun (h)eerlijke producten aan op De Peerdegaerdt. Genieten dus!

De volgende kraamhouders zijn aanwezig:


Schalkwijk desembakkerij
Bent u opzoek naar pure, verse, lekkere, eerlijke producten? Dan bent u bij Desembakkerij Schalkwijk aan het juiste adres! Schalkwijk desembakkerij verkoopt desembrood en andere lekkernijen met biologische ingrediënten en streekproducten.
Desem Bakkerij
Facebook


B Cooking
De kraam voor lekkere, gezonde (glutenvrije) zoetigheden en voor dé chocolade die mag! Handgemaakte chocolade van rauwe cacao en gezoet met honing van de imker.
B Cooking
Facebook


Imkerij De Hoekse Bijenkorf
Eerlijke, koud geslingerde honing uit de Hoeksche Waard. Ook aanverwante artikelen zoals bijenwas, zeep, honing snoepjes en propolis zalf zijn te vinden op de kraam van Imkerij de Hoekse Bijenkorf.
De Hoekse Bijenkorf
Facebook


Boompjesstraat Jamszz
Puur & (h)eerlijke sambal, jams en zoetzuren van onbespoten fruit en groenten uit eigen tuinen zonder geur-, kleur- en smaakstoffen.
Boompjesstraat Jamszz
Facebook


Bubamara’s Schmink
Eerlijke, zachte, geheel dierproduct- en dierproefvrije schmink. Kinderen kunnen zich tegen een kleine vergoeding mooi laten schminken op de Open Dag!
Bubamara's Schmink
Facebook


Olijfolie Manolakis
Bij de kraam van Olijfolie Manolakis kunt u terecht voor eerlijke, biologische extra vierge olijfolie uit Kreta, een pure en zachte olijfolie voor zowel warme als koude gerechten.
Olijfolie Manolakis
Facebook


De Theebloem
De Theebloem is een klein bedrijf uit Hellevoetsluis die gespecialiseerd is in losse thee.
Bijna 80 verschillende soorten thee staan klaar om te ruiken.
Er zijn zo veel mogelijkheden voor losse thee en dat maakt het volgens de eigenaresse zo leuk om mee te werken. Wilt u een kijkje nemen of even ruiken kom dan gerust langs deze kraam.
De Theebloem
Facebook

Reacties